Een prefab aanbouw van De Aanbouwspecialist

Voor een prefab aanbouw bent u bij De Aanbouwspecialist aan het juiste adres. U investeert altijd in een design van hoge kwaliteit dat er ook nog eens geweldig uit komt te zien bij u op locatie. Het is daarom ook niet zo gek dat meer en meer mensen ons weten te vinden tijdens een renovatie of een verbouwing van de woning. Ons team denkt maar al te graag met u mee en weet als geen ander wat alle mogelijkheden zijn. 

Waarom een aanbouw aan huis?

Dit zijn de drie bekende voordelen van een prefab aanbouw

En maakt u de keuze om een prefab aanbouw te laten monteren? Dan geniet u van een aantal erg aantrekkelijke voordelen. U kunt hierbij denken aan:

Specifieke wensen of wilt u graag advies over de mogelijkheden?

Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een passend advies

Naar wat voor soort afwerking gaat uw voorkeur het meeste uit?

In grote lijnen is de prefab constructie van iedere aanbouw hetzelfde. Maar op het gebied van de afwerking is nét even wat meer mogelijk. Niet zo gek, want iedere smaak en iedere woning is weer anders. Misschien gaat uw voorkeur uit naar een design dat voor het grootste deel uit glas bestaat, met schuifdeuren of een aanbouw van steen. Wat uw wensen ook zijn, de kans is erg groot dat ze werkelijkheid kunnen worden door het team van De Aanbouwspecialist in te schakelen voor deze klus. Neem alvast eens een kijkje op onze website en ontdek uit wat voor design u zoal kunt kiezen.

Dit zijn de voordelen van een aanbouw bij de Aanbouwspecialist

Bij De Aanbouwspecialist staan we bekend om onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn ervan overtuigd dat wij van ieder project een mooi eindresultaat kunnen maken en daarom betaalt u, met een bankgarantie, bij ons achteraf. Daarnaast kunnen wij zowel een prefab aanbouw, een aanbouw op maat en een aanbouw van hout bij u plaatsen. Door onze jarenlange ervaring in de bouw geniet u van de volgende voordelen:

Aanbouw samenstellen

U geniet altijd meteen van erg veel leefruimte

Eén ding is altijd zeker als u investeert in een prefab aanbouw; u geniet vanaf het eerste moment van veel meer leefruimte. En de keuze is aan u op wat voor manier u de aanbouw in gaat richten. Misschien wordt het wel een kantoor om aan huis te werken, een plek waar u relaxt met de kids of vele avonden gaat borrelen met een groep vrienden. Al met al gaat u enorm veel plezier beleven aan deze nieuwe aanbouw aan huis.

De prefab aanbouw kan vaak zonder een vergunning worden geplaatst

Het beste van alles? In veel gevallen is het zelfs gewoon mogelijk om de prefab aanbouw zonder een vergunning te plaatsen aan huis. Let er dan wel altijd op dat de diepte niet meer dan vier meter bedraagt en dat de aanbouw niet hoger dan drie meter bedraagt. Ook dient de aanbouw in de achtertuin te worden geplaatst als u dit graag zonder vergunning.

Offerte aanvragen bij De Aanbouwspecialist

Wilt u een aanbouw laten plaatsen? We brengen graag een transparante offerte voor u uit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u het volgende van ons verwachten:

 1. Wensen bespreken tijdens een kopje koffie

  We brengen graag uw wensen, budget en planning in kaart. Zo kunnen we voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen. Dit doen we het liefst met een kopje koffie, maar telefonisch mag natuurlijk ook.

 2. Bouwtekeningen en vergunningaanvraag

  Vervolgens gaan we uw wensen vertalen en stellen wij ‘doormiddel van een configurator’ uw aanbouw samen. Als blijkt dat er vergunning moet worden aangevraagd, zetten wij dit proces in werking.

 3. Uw vrijblijvende offerte

  We hebben uw wensen verwerkt in de configurator en de werkzaamheden en disciplines verzameld. U kunt elke post terugvinden op de vrijblijvende offerte die u krijgt toegestuurd. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd.

 4. Starten maar!

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we direct. Samen met u maken we planning die aansluit op uw wensen.

 5. Bouwen

  Zodra alles geregeld is kunnen we aan de slag. We houden u, indien gewenst, constant op de hoogte van de werkzaamheden. Het blijft toch een spannend proces. Maar geloof ons, het resultaat mag er wezen.

 6. Oplevering

  Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!