Aanbouw

Wilt u meer ruimte creëren in uw woning door een aanbouw neer te zetten? Dan bent u bij De Aanbouwspecialist aan het juiste adres. Bij De Aanbouwspecialist werken we met de beste expertise onder 1 dak en verzorgen we met onze vakkundige collega’s een mooie aanbouw aan uw woning. Ontdek de voordelen van een aanbouw en neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek. 

Waarom een aanbouw aan huis?

Een aanbouw aan huis is natuurlijk een van de beste investeringen van uw woning. De waarde van uw huis zal door de aanbouw stijgen en u woont met de aanbouw nog prettiger dan u al deed. Kortom, u profiteert van meer comfort, gemak en waarde verhoging door een aanbouw aan huis.

Specifieke wensen of wilt u graag advies over de mogelijkheden?

Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een passend advies

U heeft de keuze uit verschillende varianten

Als het aankomt op een aanbouw, dan zijn er verschillende opties mogelijk. Bij De Aanbouwspecialist zijn we gespecialiseerd in het zetten van aanbouwen. U kunt daarbij denken aan een: 

 1. Aanbouw aan huis
 2. Aanbouw aan de zijkant
 3. Prefab aanbouw

 

En wist u dat u in de meeste gevallen geen vergunning nodig heeft voor het realiseren van de aanbouw? Een vergunningsvrije aanbouw is van toepassing op het moment dat u de aanbouw aan de achterkant van uw woning laat realiseren en niet verder uitbouwt dan 4 meter diep en 3 meter hoog. Let er wel op dat u vaak wel een vergunning nodig heeft op het moment dat de aanbouw aan de zijkant of de voorkant van de woning wordt geplaatst. Dit vraagt u aan bij de gemeente. Wilt u volledig ontzorgd worden? Wij vragen voor veel klanten een vergunning aan, dus het traject is bij ons bekend. 

Meer lezen over de vergunning vereisten? Bezoek dan de website van de overheid.

Dit zijn de voordelen van een aanbouw bij de Aanbouwspecialist

Bij De Aanbouwspecialist staan we bekend om onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn ervan overtuigd dat wij van ieder project een mooi eindresultaat kunnen maken en daarom betaalt u, met een bankgarantie, bij ons achteraf. Daarnaast kunnen wij zowel een prefab aanbouw, een aanbouw op maat en een aanbouw van hout bij u plaatsen. Door onze jarenlange ervaring in de bouw geniet u van de volgende voordelen:

Aanbouw samenstellen

Dit zijn de kosten voor een aanbouw aan huis

Naast de kwaliteit en duurzaamheid van een aanbouw aan uw woning zijn de aanbouw kosten van belang. Wanneer u kiest voor een prefab aanbouw, dan zullen de kosten lager liggen als wanneer u kiest voor een traditionele aanbouw. Het zetten van een prefab aanbouw duurt minder lang en heeft dus zo zijn voordelen.

Wanneer u zich oriënteert op een aanbouw aan uw woning kunt u daarom het beste een adviesgesprek bij ons aanvragen zodat we u alle mogelijkheden kunnen laten zien. Wij horen graag van u voor welk deel van uw huis u een aanbouw wilt laten uitvoeren en welke wensen u heeft. Zo krijgt u bij ons een aanbouw die volledig bij uw wensen past, de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Vraag vandaag nog uw adviesgesprek aan over uw aanbouw en laat uw wens voor meer ruimte in vervulling gaan.

Offerte aanvragen bij De Aanbouwspecialist

Wilt u een aanbouw laten plaatsen? We brengen graag een transparante offerte voor u uit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u het volgende van ons verwachten:

 1. Wensen bespreken tijdens een kopje koffie

  We brengen graag uw wensen, budget en planning in kaart. Zo kunnen we voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen. Dit doen we het liefst met een kopje koffie, maar telefonisch mag natuurlijk ook.

 2. Bouwtekeningen en vergunningaanvraag

  Vervolgens gaan we uw wensen vertalen en stellen wij ‘doormiddel van een configurator’ uw aanbouw samen. Als blijkt dat er vergunning moet worden aangevraagd, zetten wij dit proces in werking.

 3. Uw vrijblijvende offerte

  We hebben uw wensen verwerkt in de configurator en de werkzaamheden en disciplines verzameld. U kunt elke post terugvinden op de vrijblijvende offerte die u krijgt toegestuurd. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd.

 4. Starten maar!

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we direct. Samen met u maken we planning die aansluit op uw wensen.

 5. Bouwen

  Zodra alles geregeld is kunnen we aan de slag. We houden u, indien gewenst, constant op de hoogte van de werkzaamheden. Het blijft toch een spannend proces. Maar geloof ons, het resultaat mag er wezen.

 6. Oplevering

  Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!