Aanbouw Goes

Bij de Aanbouwspecialist zijn we trots op ons laatste project in Goes, waar we een prachtige aanbouw hebben gerealiseerd. Onze klant had een duidelijke visie en wij hebben deze droom waargemaakt.

Met de hulp van onze toegewijde architect hebben we gezorgd voor de juiste tekeningen, berekeningen en vergunningen, zodat alles volgens plan verliep.

Wij hebben de zware klus geklaard: heipalen, fundering, houtskelet, en de buitenafwerking, allemaal met de precisie die je van ons gewend bent.

Onze klant was geen onbekende in het vak! Een handige jongen die graag zelf de binnen installatie en afwerking wilde doen. Dat noemen we pas samenwerking!

En het beste van alles? Deze hele bouw stond binnen een week! Dat is de snelheid en efficiëntie waarvoor de Aanbouwspecialist bekend staat.

Bekijk de foto’s van dit prachtige project en laat ons weten wat je ervan vindt!

Dit zijn de voordelen van een aanbouw bij de Aanbouwspecialist

Bij De Aanbouwspecialist staan we bekend om onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn ervan overtuigd dat wij van ieder project een mooi eindresultaat kunnen maken en daarom betaalt u, met een bankgarantie, bij ons achteraf. Daarnaast kunnen wij zowel een prefab aanbouw, een aanbouw op maat en een aanbouw van hout bij u plaatsen. Door onze jarenlange ervaring in de bouw geniet u van de volgende voordelen:

Aanbouw samenstellen