Aanbouw Fijnaart

Uitbreiding voor comfort en gemak!
Kijk mee bij één van onze recente projecten, waarbij we de woning van een prachtig ouder echtpaar hebben uitgebreid. Nu kunnen ze beneden genieten van een nieuwe slaapkamer, badkamer, en zelfs een handig washok!De buitenzijde is stijlvol afgewerkt met een plintje metselwerk en keralit, waardoor een strak geheel ontstaat dat niet alleen functioneel is maar ook een moderne uitstraling geeft.Dit project is een ode aan comfortabel en stijlvol wonen, speciaal ontworpen om aan de behoeften van dit bijzondere paar te voldoen.
Heb jij ook plannen voor een uitbreiding? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe de Aanbouwspecialist jou kan helpen!

Dit zijn de voordelen van een aanbouw bij de Aanbouwspecialist

Bij De Aanbouwspecialist staan we bekend om onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn ervan overtuigd dat wij van ieder project een mooi eindresultaat kunnen maken en daarom betaalt u, met een bankgarantie, bij ons achteraf. Daarnaast kunnen wij zowel een prefab aanbouw, een aanbouw op maat en een aanbouw van hout bij u plaatsen. Door onze jarenlange ervaring in de bouw geniet u van de volgende voordelen:

Aanbouw samenstellen