Aanbouw Bergen op Zoom

Prachtige transformatie in Bergen op Zoom: Van garage naar luxe extra ruimte!

Wat een geweldig project hebben we onlangs afgerond in Bergen op Zoom! In slechts 14 dagen hebben wij gezorgd voor extra ruimte.

De foto’s zeggen meer dan woorden! We hebben niet alleen de verwachtingen van onze klant overtroffen, maar ook onszelf!

Onze klant wilde graag een extra ruimte bij hun woning, dus hebben we de bestaande garage volledig gedemonteerd. Vervolgens hebben we een draagmuur van maar liefst 4 meter breed gesloopt en in de plaats daarvan een solide stalen constructie geplaatst. Nu kan de klant naadloos van de bestaande kamer naar de nieuwe kamer gaan!

De voorzijde van het gebouw is volledig opgemetseld en aan de achterkant hebben we gekozen voor een combinatie met keralit voor een moderne uitstraling.

Ben jij ook klaar voor een verandering in jouw huis? Neem contact met ons op en ontdek hoe de Aanbouwspecialist jouw dromen werkelijkheid kan maken!

Aanbouw Bergen op Zoom

Dit zijn de voordelen van een aanbouw bij de Aanbouwspecialist

Bij De Aanbouwspecialist staan we bekend om onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn ervan overtuigd dat wij van ieder project een mooi eindresultaat kunnen maken en daarom betaalt u, met een bankgarantie, bij ons achteraf. Daarnaast kunnen wij zowel een prefab aanbouw, een aanbouw op maat en een aanbouw van hout bij u plaatsen. Door onze jarenlange ervaring in de bouw geniet u van de volgende voordelen:

Aanbouw samenstellen