Bouwbedrijf Tholen

Welkom bij De Aanbouwspecialist, uw bouwbedrijf op Tholen. Heeft u uw zinnen gezet op een kavel en wilt u daar een woning op laten bouwen? Dan bent u bij ons bouwbedrijf op Tholen aan het juiste adres. Ook voor projectmatige woningbouw zijn we de juiste bouwpartner. Bij De Aanbouwspecialist zijn we gespecialiseerd in de nieuwbouw van woningen, renovaties en aanbouw projecten en ontlasten we u door onze jarenlange ervaring met de meest moeilijke stappen in het proces. Een woning laten bouwen was niet eerder zo prettig! Wij hebben een team van deskundige architecten, timmerlieden en andere vakmensen die u kunnen helpen bij het realiseren van uw droomhuis. Neem contact met ons op en verken de mogelijkheden in ons bouwbedrijf.

Specifieke wensen of wilt u graag advies over de mogelijkheden?

Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een passend advies

ALLE VAKSPECIALISTEN ONDER 1 DAK IN ONS BOUWBEDRIJF OP THOLEN

Gedurende het hele proces werken we nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw woning precies wordt wat u wilt. U kunt allereerst bij ons kiezen uit een breed scala van woningen. Heeft u uw oog laten vallen op een woning, dan volgt een kennismakingsgesprek. We horen graag uw wensen en met onze vakkennis  informeren we u over de haalbaarheid en hoe we dit voor u kunnen realiseren. Ook helpen we u met de technische vragen over een kavel en of vergunningen. Op basis van uw woningkeuze bespreken en berekenen we vervolgens de afmetingen, materialen, maten en aanvullende wensen. Daarna volgt een gespecificeerde offerte voor de realisatie en ook alle detailtekeningen voor de vakmensen die in onze fabriek onderdelen gaan vervaardigen. Gaat u akkoord met de offerte en heeft u er een goed gevoel bij, dan schudden we elkaar de hand en gaan we voor u aan de slag. Gedurende het gehele proces zijn we open, duidelijk en transparant. Zo realiseren we uw droomhuis in ons bouwbedrijf op Tholen. Bent u er klaar voor?

DE VOORDELEN VAN ONS BOUWBEDRIJF OP THOLEN

Wij bieden persoonlijke service voor elke klant. Alleen door een persoonlijke aanpak weten we waar u naar op zoek bent en weten we al in een vroeg stadium welke routes te bewandelen. Wat voor soort nieuwbouwwoning, renovatie- of uitbreidingsproject u zoekt, wij vinden een oplossing die perfect aansluit bij uw behoeften. Wij gebruiken de beste onderdelen, materialen gecombineerd met vakmanschap. 

Aanbouw samenstellen

EXPERTS IN PREFAB WONINGEN

De prefab bouwmethode is er een die ons zeer goed past. Bij De Aanbouwspecialist zien we vele voordelen van deze bouwwijze. Het begint ermee dat de materialen van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat willen we graag zo houden. Doordat grote delen van uw nieuwbouwwoning in de fabriek gemaakt worden spelen er geen weersomstandigheden roet in het eten. Doordat we alles onder 1 dak hebben zijn de communicatielijnen kort en effectief. We werken met minder afval en transport waardoor we meer duurzaam werken dan de traditionele woningbouw. Wanneer de omstandigheden perfect zijn, is de oplevering van uw woning dat ook. Wij zijn er klaar voor, u ook? Verken de mogelijkheden en bel ons op voor een afspraak. We hopen snel kennis met u te maken.

Offerte aanvragen bij De Aanbouwspecialist

Wilt u een aanbouw laten plaatsen? We brengen graag een transparante offerte voor u uit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u het volgende van ons verwachten:

 1. Wensen bespreken tijdens een kopje koffie

  We brengen graag uw wensen, budget en planning in kaart. Zo kunnen we voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen. Dit doen we het liefst met een kopje koffie, maar telefonisch mag natuurlijk ook.

 2. Bouwtekeningen en vergunningaanvraag

  Vervolgens gaan we uw wensen vertalen en stellen wij ‘doormiddel van een configurator’ uw aanbouw samen. Als blijkt dat er vergunning moet worden aangevraagd, zetten wij dit proces in werking.

 3. Uw vrijblijvende offerte

  We hebben uw wensen verwerkt in de configurator en de werkzaamheden en disciplines verzameld. U kunt elke post terugvinden op de vrijblijvende offerte die u krijgt toegestuurd. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd.

 4. Starten maar!

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we direct. Samen met u maken we planning die aansluit op uw wensen.

 5. Bouwen

  Zodra alles geregeld is kunnen we aan de slag. We houden u, indien gewenst, constant op de hoogte van de werkzaamheden. Het blijft toch een spannend proces. Maar geloof ons, het resultaat mag er wezen.

 6. Oplevering

  Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!