Bouwbedrijf Spijkenisse

Bij De Aanbouwspecialist werken we in zuidwest Nederland aan vele nieuwbouwwoningen en woningbouwprojecten. Ons bouwbedrijf werkzaam in Spijkenisse voert zowel particulieren woningbouwopdrachten uit als zakelijke bouwprojecten. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring op het gebied van de woningbouw. Ons doel is u de best mogelijke oplossing te bieden tegen een passende prijs. Wij ontwerpen en bouwen efficiënt een rij met woningen of de droomvilla die u altijd al heeft gewild! Maken we binnenkort kennis met u op ons kantoor? 

Bij De Aanbouwspecialist werken we met de beste vakmensen aan de meest toffe projecten. Doordat we een kwaliteitsgerichte werkwijze hebben zorgen we op effectieve wijze voor kwaliteit en leveren we uitstekend werk. Dankzij onze hoge normen, kwaliteitscontrole en expertise hebben we al vele prefab woningen en woningbouwprojecten mogen uitvoeren. Ontdek de mogelijkheden, doe uw inspiratie op en download de informatiebrochure van het type woning waar u meer over wilt weten. Persoonlijk contact heeft onze voorkeur, in een gesprek maken we graag kennis met u en uw plannen. 

Specifieke wensen of wilt u graag advies over de mogelijkheden?

Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een passend advies

ZO LAAT U UW EIGEN WONING IN SPIJKENISSE BOUWEN BIJ DE AANBOUWSPECIALIST

Heeft u de beste locatie gevonden voor uw droomwoning? Dan bent u vast al aan het bedenken hoe u uw droomwoning hierop laat bouwen. Maar laten we het niet houden bij dromen. Wanneer u een kavel gaat aankopen start ook uw zoektocht naar het bouwbedrijf in Spijkenisse dat voor u uw dromen mag gaan omzetten naar realiteit. We nodigen u graag uit bij ons op het kantoor of kennis te maken en uw wensen te horen. Met onze kennis en expertise kunnen we u vakkundig advies geven over de te zetten stappen, welke vergunningen er wellicht nodig zijn en hoe de offerte van uw droomwoning eruit komt te zien. Met onze kennis en ervaring weten we zeker dat we u van informatie kunnen voorzien en hopelijk uw woning mogen gaan bouwen. 

DE VOORDELEN VAN ONS BOUWBEDRIJF IN SPIJKENISSE

Wanneer u een woning wilt laten bouwen start u hoogstwaarschijnlijk met rondvragen en zoekt u online welk bouwbedrijf in Spijkenisse uw wensen kan uitvoeren tot uw droomwoning. U kunt bij ons uw inspiratie opdoen in de woningen die we reeds hebben opgeleverd en via onze socials kunt u volgen welke projecten lopen. Stelt u zich eens voor dat u op een dag uw woning laat bouwen en na de bouwfase de sleutel krijgt van uw eigen nieuwbouwwoning? Een onbeschrijfelijk gevoel maar wel één die tot de realiteit kan behoren. Ontdek de voordelen van ons bouwbedrijf te Spijkenisse en neem contact met ons op om uw dromen te realiseren. 

Aanbouw samenstellen

EXPERTS IN PREFAB WONINGBOUW

Zoals elke markt innovatie toelaat zo gebeurt dit ook bij de woningbouw. Gelukkig is de meest oude vorm van het bouwen van huizen doorontwikkeld en blijven we elk jaar opnieuw innoveren om de meest hoogwaardige kwaliteit huizen te bouwen. Daarom investeren zowel zakelijke klanten als particulieren vooral in prefab woningbouw. De prefab woningbouw zorgt ervoor dat materialen in de fabriek worden samengesteld en in de fabriek gebouwd worden. Doordat deze materialen binnen worden geproduceerd en worden gebouwd heeft het resultaat geen onnodige kwaliteitsvermindering te voorduren gekregen. Prefab woningbouw is dus beter voor de materialen en de bouwconstructie. Zo kan de bouw van uw prefab woning perfect vooraf gebouwd worden. Doordat de materialen en het bouwproces in de werkplaats of fabriek worden gemaakt betekent dit dat de bouwtijd korter wordt. En dat betekent voordeel voor de portemonnee. Wilt u meer weten over onze efficiënte en hoogwaardige woningbouw in de omgeving van Spijkenisse? Neem dan contact met ons op.

Het is onze visie als bouwbedrijf in Spijkenisse om prachtige woningen te creëren die levenslang meegaan dankzij uitstekende kwaliteitsnormen tijdens het productieproces en een hoog niveau tijdens de bouwfase. Zodat klanten hun investering nog meer waarderen telkens als ze hun nieuwe woning betreden.

Offerte aanvragen bij De Aanbouwspecialist

Wilt u een aanbouw laten plaatsen? We brengen graag een transparante offerte voor u uit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u het volgende van ons verwachten:

 1. Wensen bespreken tijdens een kopje koffie

  We brengen graag uw wensen, budget en planning in kaart. Zo kunnen we voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen. Dit doen we het liefst met een kopje koffie, maar telefonisch mag natuurlijk ook.

 2. Bouwtekeningen en vergunningaanvraag

  Vervolgens gaan we uw wensen vertalen en stellen wij ‘doormiddel van een configurator’ uw aanbouw samen. Als blijkt dat er vergunning moet worden aangevraagd, zetten wij dit proces in werking.

 3. Uw vrijblijvende offerte

  We hebben uw wensen verwerkt in de configurator en de werkzaamheden en disciplines verzameld. U kunt elke post terugvinden op de vrijblijvende offerte die u krijgt toegestuurd. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd.

 4. Starten maar!

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we direct. Samen met u maken we planning die aansluit op uw wensen.

 5. Bouwen

  Zodra alles geregeld is kunnen we aan de slag. We houden u, indien gewenst, constant op de hoogte van de werkzaamheden. Het blijft toch een spannend proces. Maar geloof ons, het resultaat mag er wezen.

 6. Oplevering

  Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!