Bouwbedrijf Rotterdam

Wij zijn een bouwbedrijf in de regio Rotterdam dat gespecialiseerd is in nieuwbouw prefab woningen. Wij bouwen prefab woningen voor zowel particulieren die voor meer woonruimte en comfort gaan of voor zakelijke relaties die diverse woningbouwprojecten uitzetten. We maken elke woning zorgvuldig en zorgen ervoor dat elk detail perfect is.

Onze prefab woningontwerpen omvatten duurzame en goed ontworpen woningen, evenals modern minimalistische woningen. Onze prefab woningen zijn innovatief, milieuvriendelijk en voorzien van prachtige diverse stijlen. Of u nu op zoek bent naar een luxe villa, een grote notariswoning of een prachtige boerderij, wij hebben het allemaal! Laat u inspireren door onze woningtypen en vraag de brochure aan van de woning naar uw keuze. Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Neem dan vandaag nog contact met ons op, dan bespreken we al uw wensen van begin tot eind.

Specifieke wensen of wilt u graag advies over de mogelijkheden?

Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een passend advies

DUURZAME PREFAB WONINGEN IN ROTTERDAM

Als bouwbedrijf werkzaam in regio Rotterdam weten we precies waar de mooiste pareltjes van woningen gebouwd kunnen worden. Heeft u een mooie plek in Rotterdam gevonden? Dan zijn we bij House of Lo de partij om uw droomwoning hier te bouwen. Onze prefab woningen zijn de perfecte combinatie van adembenemend design, zorgvuldige bouw en inspirerende kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een luxe villa of een schitterende notariswoning, wij hebben het allemaal. En we blijven niet bij dromen, wij weten welke stappen te nemen van begin tot eind, van idee tot de oplevering van uw droomwoning. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droomhuis te realiseren.

WONINGEN DOOR ONS BOUWBEDRIJF IN ROTTERDAM

Wanneer u ervoor kiest om uw eigen huis te bouwen in Rotterdam, zijn er veel zaken te overwegen. Zo kan het moeilijk zijn om te weten waar u moet beginnen. Wij adviseren de eerste stap te nemen door in gesprek te gaan met onze specialisten. Bij House of Lo begeleiden we u door het proces en zorgen we ervoor dat het goed gebeurt. Na een voorbespreking, zullen onze architecten met u samenwerken om uw droomhuis op papier te ontwerpen. Zodra de plannen zijn overeengekomen, zullen we deze omzetten in blauwdrukken voor alle vakmannen die uw nieuwbouwwoning zullen bouwen.

Aanbouw samenstellen

ZET DE EERSTE STAP NAAR DE BOUW VAN UW EIGEN NIEUWBOUWWONING IN ROTTERDAM

Een zorgvuldig gebouwde woning is zeker mooi, maar het zijn de kleine details die uw droomhuis eigen maken. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt door samen met u een huis te ontwerpen dat weerspiegelt wie u bent. Van hoogwaardige materialen en uw gekozen kleurenpalet tot het kleinste detail door ons vakmanschap. Zo zorgen we in elke fase van de bouw dat uw woning uw thuis gaat worden.

Uw tijd en aandacht staan bij ons hoog in het vaandel, hierdoor leveren wij goed werk. Wij zijn transparant en houden u altijd op de hoogte van onze werkzaamheden. Onvoorzien extra werk? Daar doen we niet moeilijk over. Wij zijn pasklaar als u tevreden bent! Neem daarom contact met ons op en plan met ons een kennismakingsgesprek in. 

Offerte aanvragen bij De Aanbouwspecialist

Wilt u een aanbouw laten plaatsen? We brengen graag een transparante offerte voor u uit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u het volgende van ons verwachten:

 1. Wensen bespreken tijdens een kopje koffie

  We brengen graag uw wensen, budget en planning in kaart. Zo kunnen we voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen. Dit doen we het liefst met een kopje koffie, maar telefonisch mag natuurlijk ook.

 2. Bouwtekeningen en vergunningaanvraag

  Vervolgens gaan we uw wensen vertalen en stellen wij ‘doormiddel van een configurator’ uw aanbouw samen. Als blijkt dat er vergunning moet worden aangevraagd, zetten wij dit proces in werking.

 3. Uw vrijblijvende offerte

  We hebben uw wensen verwerkt in de configurator en de werkzaamheden en disciplines verzameld. U kunt elke post terugvinden op de vrijblijvende offerte die u krijgt toegestuurd. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd.

 4. Starten maar!

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we direct. Samen met u maken we planning die aansluit op uw wensen.

 5. Bouwen

  Zodra alles geregeld is kunnen we aan de slag. We houden u, indien gewenst, constant op de hoogte van de werkzaamheden. Het blijft toch een spannend proces. Maar geloof ons, het resultaat mag er wezen.

 6. Oplevering

  Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!