Bouwbedrijf Roosendaal

De Aanbouwspecialist is het bouwbedrijf in Roosendaal en omgeving dat u helpt bij het realiseren van uw droomhuis. Zowel voor de zakelijke klanten als particuliere huiseigenaren realiseren we droomhuizen die levenslang van wooncomfort en woonplezier voorzien. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, jarenlange ervaring, oneindige kennis en het beste vakmanschap. Wij begrijpen als geen ander welke uitdagingen u kunt tegenkomen bij de wens een eigen nieuwbouwwoning te realiseren. Wees gerust, wij ontzorgen u van begin tot eind. Onze specialisten helpen u graag bij het realiseren van uw doelstellingen. We geven advies op basis van jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat iedere klant andere wensen heeft, daarom zorgen we ervoor dat naast de bouw van 1 of meerdere nieuwbouwwoningen we ook aan de slag kunnen voor een aanbouw of verbouwing.

 

Specifieke wensen of wilt u graag advies over de mogelijkheden?

Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een passend advies

VAKMANSCHAP IS SLEUTEL TOT ONS SUCCES IN ONS BOUWBEDRIJF IN ROOSENDAAL

Onze woningen zijn gebouwd om lang mee te gaan en we staan achter ons werk met een geweldige trackrecord. Als u op zoek bent naar een bouwer die er van begin tot eind voor u is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze deskundigheid is onze sleutel tot succes. Daarnaast maken we gebruik van veel ervaring met het bouwen van woningen en weten we wat goed werkt. Dat betekent dat we voor elk probleem dat zich tijdens de bouw voordoet een oplossing weten te vinden.

ONZE PARELS VAN PREFAB WONINGEN DOOR ONS BOUWBEDRIJF IN ROOSENDAAL

Wanneer u weet dat u een eigen woning wilt laten bouwen vergt dit veel onderzoek vooraf. Welk type woning wilt u precies? Welke betrouwbare organisatie kan uw wensen omzetten in realiteit en dat ook nog eens voor een passende prijs? Waar moet rekening mee gehouden worden? U wilt natuurlijk niet voor onverwachte moeilijkheden komen te staan. Daarom kiest u voor De Aanbouwspecialist. Door onze reeds opgeleverde woningen weten we wat er komt kijken bij de bouw van een gloednieuwe woning. Laat u inspireren door onze reeds opgeleverde woningen. Per woningtype kunt u een informatiebrochure aanvragen. Bent u er uit welke woning het gaat worden? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking- en informatiegesprek. 

 

NIEUWBOUW, RENOVATIE OF AANBOUW IN ROOSENDAAL?

De eerste stap voor u is te beslissen of u een nieuwe woning wilt laten bouwen of een bestaande woning wilt vernieuwen. Sommige geven de voorkeur aan het idee om hun droomhuis vanaf nul te bouwen met de hulp van onze professionals en architecten. Dit zal uniek zijn en precies afgestemd op uw smaak. Voor eenieder is dit een prachtige investering voor de toekomst. Ook renovatie of aanbouw is een mogelijkheid om uw wooncomfort te gaan vergroten. Vooral als er geprefabriceerde elementen worden gebruikt. Dit betekent dat uw droomhuis kan worden voltooid in een kortere tijd. Bij De Aanbouwspecialist bieden we u de mogelijkheid om beide opties te bekijken: het laten bouwen van een unieke nieuwbouwwoning of de renovatie/aanbouw van uw huidige wooncomfort. Samen kijken we wat het beste past bij en wat voor u op lange termijn belangrijk is.

Aanbouw samenstellen

VOORDELEN VAN BOUWBEDRIJF DE AANBOUWSPECIALIST

Wanneer u samenwerkt met De Aanbouwspecialist, profiteert u van onze expertise op het gebied van prefab woningbouw. Onze portfolio omvat vele woningen. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden voor een landhuis, een moderne villa of een eengezinswoning. Bovendien besteden we aandacht aan elk detail als het gaat om uw nieuwbouw woning of woningbouwproject. Wij zijn een professioneel team dat samenwerkt om uw tevredenheid te garanderen.

Het is onze visie als bouwbedrijf in Roosendaal om prachtige woningen te creëren die levenslang meegaan dankzij uitstekende kwaliteitsnormen tijdens het productieproces en een hoog niveau tijdens de bouwfase. Zodat klanten hun investering nog meer waarderen telkens als ze hun nieuwe woning betreden.

Offerte aanvragen bij De Aanbouwspecialist

Wilt u een aanbouw laten plaatsen? We brengen graag een transparante offerte voor u uit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u het volgende van ons verwachten:

 1. Wensen bespreken tijdens een kopje koffie

  We brengen graag uw wensen, budget en planning in kaart. Zo kunnen we voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen. Dit doen we het liefst met een kopje koffie, maar telefonisch mag natuurlijk ook.

 2. Bouwtekeningen en vergunningaanvraag

  Vervolgens gaan we uw wensen vertalen en stellen wij ‘doormiddel van een configurator’ uw aanbouw samen. Als blijkt dat er vergunning moet worden aangevraagd, zetten wij dit proces in werking.

 3. Uw vrijblijvende offerte

  We hebben uw wensen verwerkt in de configurator en de werkzaamheden en disciplines verzameld. U kunt elke post terugvinden op de vrijblijvende offerte die u krijgt toegestuurd. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd.

 4. Starten maar!

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we direct. Samen met u maken we planning die aansluit op uw wensen.

 5. Bouwen

  Zodra alles geregeld is kunnen we aan de slag. We houden u, indien gewenst, constant op de hoogte van de werkzaamheden. Het blijft toch een spannend proces. Maar geloof ons, het resultaat mag er wezen.

 6. Oplevering

  Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!