Bouwbedrijf Dordrecht

De Aanbouwspecialist is uw bouwbedrijf in Dordrecht en omgeving. Met onze ervaring zetten wij ons in om uw woondromen waar te maken. Of u nu op zoek bent naar een vrijstaande prefab woning, een luxe villa, een notariswoning of een prachtige boerderijwoning, De Aanbouwspecialist is uw bouwpartner in Dordrecht. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

Ons bouwbedrijf in Dordrecht is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit bouwdiensten voor elk bouwproject. Bij De Aanbouwspecialist werken we samen met zowel particulieren die een eigen woning willen laten bouwen in Dordrecht en omgeving of zakelijke klanten zoals gemeenten of wooncorporaties voor grote woningbouwprojecten. Ontdek onze woningen en neem vervolgens contact met ons op. Samen maken we woningen voor de toekomst.

Specifieke wensen of wilt u graag advies over de mogelijkheden?

Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een passend advies

BOUWEN, VERBOUWEN OF RENOVEREN IN DORDRECHT

Wij bouwen, verbouwen en renoveren woningen en bedrijfspanden in ons bouwbedrijf in Dordrecht en omgeving. Het is onze kracht dat we gepassioneerd zijn in ons werk. Het is ons doel om onvergetelijke ervaringen te creëren voor al onze klanten. Vanaf het eerste advies tot en met de oplevering van de woning leveren wij persoonlijke service met passie. Wij willen uw verwachtingen overtreffen in service en kwaliteit. Ons team ontzorgt, adviseert en creëert alles van begin tot eind. Heldere en transparante communicatie, we zijn gedurende het gehele proces in goed contact met elkaar. 

WONINGTYPEN DOOR ONS BOUWBEDRIJF IN DORDRECHT

Het proces van het ontwerpen en bouwen van uw eigen huis kan een uitdagende ervaring zijn. Laat De Aanbouwspecialist u bij elke stap begeleiden. Van het eerste ontwerp tot de bouwfase en oplevering, wij zorgen ervoor dat het goed gedaan wordt voor levenslang woonplezier. Gedurende het proces zullen onze architecten uw droomhuis ontwerpen. Samen zorgen we voor wooncomfort en duurzaamheid in 1.  Het resultaat is een nieuwe woning, duurzaam gebouwd, met de beste materialen en technieken.

Bij De Aanbouwspecialist kunt u kiezen uit verschillende woningtypen, elk met hun eigen kenmerken en kwaliteiten. Heeft u uw oog laten vallen op een woning, dan volgt een kennismakingsgesprek waarin wij graag uw wensen horen en met onze vakkennis toelichten wat haalbaar is. Op basis van uw woningkeuze bespreken en berekenen wij vervolgens de afmetingen, materialen, maten en aanvullende wensen. Daarna volgt een gespecificeerde offerte voor de realisatie en ook alle detailtekeningen voor de vakmensen die de onderdelen in de fabriek zullen vervaardigen.

Aanbouw samenstellen

DE AANBOUWSPECIALIST – UW BOUWBEDRIJF IN DORDRECHT

In welke fase u ook bent, voor advies kunt u direct contact met ons opnemen. Ontdek samen met onze specialisten welk woningtype u het beste past. Samen maken we een schitterend proces en geniet u levenslang van uw eigen wooncreatie, gerealiseerd door uw bouwbedrijf in Dordrecht, De Aanbouwspecialist. We hopen snel kennis met u te maken! 

Offerte aanvragen bij De Aanbouwspecialist

Wilt u een aanbouw laten plaatsen? We brengen graag een transparante offerte voor u uit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u het volgende van ons verwachten:

 1. Wensen bespreken tijdens een kopje koffie

  We brengen graag uw wensen, budget en planning in kaart. Zo kunnen we voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen. Dit doen we het liefst met een kopje koffie, maar telefonisch mag natuurlijk ook.

 2. Bouwtekeningen en vergunningaanvraag

  Vervolgens gaan we uw wensen vertalen en stellen wij ‘doormiddel van een configurator’ uw aanbouw samen. Als blijkt dat er vergunning moet worden aangevraagd, zetten wij dit proces in werking.

 3. Uw vrijblijvende offerte

  We hebben uw wensen verwerkt in de configurator en de werkzaamheden en disciplines verzameld. U kunt elke post terugvinden op de vrijblijvende offerte die u krijgt toegestuurd. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd.

 4. Starten maar!

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we direct. Samen met u maken we planning die aansluit op uw wensen.

 5. Bouwen

  Zodra alles geregeld is kunnen we aan de slag. We houden u, indien gewenst, constant op de hoogte van de werkzaamheden. Het blijft toch een spannend proces. Maar geloof ons, het resultaat mag er wezen.

 6. Oplevering

  Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!