Bouwbedrijf Den Haag

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Den Haag? Wij heten u van harte welkom bij uw bouwpartner De Aanbouwspecialist. Wanneer u namelijk van plan bent een huis te laten bouwen in Den Haag, is het essentieel dat u de juiste informatie en passend advies krijgt. U wilt precies weten wat u kunt verwachten als het gaat om uitvoering, hoe gaat het eruit zien, budgettering en planning. Ons bouwbedrijf werkzaam in Den Haag biedt een uitgebreid scala aan woningtypen. Wij weten precies hoe wij u kunnen helpen met uw nieuwbouwwoning of u nu particulier bent of een groot woningbouw project wilt leveren. Neem contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden.

Als bouwbedrijf in Den Haag weten we dat een huis meer is dan een gebouw om in te wonen. Het is een investering, een plek om te wonen en te genieten en een manier om uw dromen te verwezenlijken. Elk huis is uniek en daarom werken wij persoonlijk met u samen om uw droomhuis te creëren. Van begin tot eind houdt ons toegewijde team van professionals contact met u, van concept tot oplevering. Wij zijn trots op alle aspecten van het creëren van uw droomhuis. Wij weten hoeveel het betekent om een huis te creëren dat weerspiegelt wie u bent en wat belangrijk voor u is. Neem gerust contact met ons op, dan gaan we eens in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden. Samen kunnen we uw droomwoning waarmaken.

Specifieke wensen of wilt u graag advies over de mogelijkheden?

Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een passend advies

DE AANBOUWSPECIALIST - UW BOUWBEDRIJF IN DEN HAAG

Bij elke aanvraag weten we hoe belangrijk het is dat u zich gaat thuis voelen in het gloednieuw gebouwde huis. Wij zorgen ervoor dat de woning weerspiegelt wie u bent van de gebruikte materialen en de gekozen kleuren tot het kleinste detail van ons vakmanschap. Wij zijn een kwaliteit gedreven team dat de beste bouwdiensten realiseert. Wij zijn transparant en houden u te allen tijde op de hoogte van onze werkzaamheden. Zo zorgen we voor levenslang woonplezier én levenslang wooncomfort in Den Haag.

DUURZAME WONINGBOUW IN DEN HAAG

Met onze ervaring en expertise kunnen we vragen en wensen over duurzame woningbouw in Den Haag realiseren voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Door onze efficiënte prefab bouwwijze maken we in zowel de kwaliteit als de bouwplanning het verschil. Focus en kwaliteit staan voorop. In elke fase toetsen we de status en schakelen we waar nodig bij. Door excellent vakmanschap maken we hoogwaardige prefab woningen in Den haag.  

Ons team specialisten is dagelijks werkzaam in Den Haag en omgeving. We helpen u bij het ontwerpen en bouwen van uw droomhuis. Of u nu een eigen villa wilt laten bouwen, een vrijstaande woning of een notariswoning, u kunt erop vertrouwen dat we de klus perfect klaren. 

Aanbouw samenstellen

Neem contact op en zet de stap naar uw eigen woning in Den Haag

Met onze uitgebreide ervaring helpen wij u uw droom om uw eigen huis te bouwen te realiseren. Ook realiseren we grote woningbouwprojecten zodat ultiem wonen voor iedereen mogelijk is. Ons professionele ontwerp- en bouwproces maakt het gemakkelijk om in te spelen op nieuwe ideeën en inspiratie. U zult verrast zijn door wat we kunnen bereiken. Neem contact met ons op en plan een kennismakingsgesprek in. 

Offerte aanvragen bij De Aanbouwspecialist

Wilt u een aanbouw laten plaatsen? We brengen graag een transparante offerte voor u uit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u het volgende van ons verwachten:

 1. Wensen bespreken tijdens een kopje koffie

  We brengen graag uw wensen, budget en planning in kaart. Zo kunnen we voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen. Dit doen we het liefst met een kopje koffie, maar telefonisch mag natuurlijk ook.

 2. Bouwtekeningen en vergunningaanvraag

  Vervolgens gaan we uw wensen vertalen en stellen wij ‘doormiddel van een configurator’ uw aanbouw samen. Als blijkt dat er vergunning moet worden aangevraagd, zetten wij dit proces in werking.

 3. Uw vrijblijvende offerte

  We hebben uw wensen verwerkt in de configurator en de werkzaamheden en disciplines verzameld. U kunt elke post terugvinden op de vrijblijvende offerte die u krijgt toegestuurd. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd.

 4. Starten maar!

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we direct. Samen met u maken we planning die aansluit op uw wensen.

 5. Bouwen

  Zodra alles geregeld is kunnen we aan de slag. We houden u, indien gewenst, constant op de hoogte van de werkzaamheden. Het blijft toch een spannend proces. Maar geloof ons, het resultaat mag er wezen.

 6. Oplevering

  Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!