Bouwbedrijf Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf werkzaam in Bergen op Zoom? Dan heten we u van harte welkom bij De Aanbouwspecialist. We hebben jarenlange ervaring en uitgebreide expertise in het bouwen, renoveren en onderhouden van woningen, appartementen en kantoren. Onze medewerkers hebben een uitgebreide kennis over de beste werkwijze, materialen en apparatuur die nodig zijn om uw project te realiseren. Tevreden klanten zijn belangrijk voor ons, wij willen uw perfecte woning creëren waar u jarenlang van kunt genieten. Wij wensen iedereen veel woonplezier en wooncomfort!

Dus, bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Bergen op Zoom, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen over onze diensten of producten, of bekijk onze woningen en vraag per woning de informatiebrochure aan.

Specifieke wensen of wilt u graag advies over de mogelijkheden?

Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een passend advies

DE WERKWIJZE VAN ONS BOUWBEDRIJF IN BERGEN OP ZOOM

Wanneer u besluit een woning te laten bouwen is het van belang een bouwbedrijf in Bergen op Zoom te zoeken waar u op kunt bouwen en een bouwbedrijf die uw wensen daadwerkelijk kan realiseren. Bij De Aanbouwspecialist hebben we jarenlange ervaring met de bouw van vele woningen. Graag maken we kennis met u om uw ideeën te laten aansluiten bij onze kennis en kunde. Wanneer dit aansluit bent u verzekerd van een betrouwbaar bouwbedrijf in Bergen op Zoom en kunnen wij weer aan de slag met een geweldig droomhuis. Want, waar u van droomt is wat wij graag bouwen. Samen met u realiseren wij uw ideeën, wensen en verlangens. Uw huis weerspiegelt uw persoonlijkheid en levensstijl. Bij De Aanbouwspecialist weten we dat perfectie begint met de juiste start en ervaring. Daarom voorzien wij onze klanten van de beste kwaliteit in service, materialen en vakmanschap om een onvoorstelbaar prettig bouwproces te creëren. Onze woningen worden gebouwd naar uw wensen en behoeften. Als u vragen of wensen heeft, neem dan contact op!

BOUWBEDRIJF REGIO BERGEN OP ZOOM GESPECIALISEERD IN PREFAB NIEUWBOUW

Wanneer u voor ons kiest als bouwbedrijf in Bergen op Zoom, kunt u er zeker van zijn dat wij de expertise en ervaring hebben die nodig is om uw droomwoning te bouwen op een manier die u een leven lang comfort en plezier zal geven. Bij De Aanbouwspecialist zijn we gespecialiseerd in geprefabriceerde nieuwbouw (prefab), wat betekent dat wij uw droomwoning snel en van hoogwaardige kwaliteit kunnen opleveren. Onze prefab bouw is milieuvriendelijker dan de traditionele benaderingen omdat het afval tijdens productie en transport minimaliseert. Daarbij zorgen de hoogwaardige materialen voor uitstekende isolatie. Wilt u nog meer voordelen? Ontdek ze direct hieronder.

Aanbouw samenstellen

VOORDELEN VAN BOUWBEDRIJF DE AANBOUWSPECIALIST

Wanneer u samenwerkt met De Aanbouwspecialist, profiteert u van onze expertise op het gebied van prefab woningbouw. Onze portfolio omvat vele woningen. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden voor een landhuis, een moderne villa of een eengezinswoning. Bovendien besteden we aandacht aan elk detail als het gaat om uw nieuwbouw woning of woningbouwproject. Wij zijn een professioneel team dat samenwerkt om uw tevredenheid te garanderen.

Het is onze visie als bouwbedrijf in Bergen op Zoom om prachtige woningen te creëren die levenslang meegaan dankzij uitstekende kwaliteitsnormen tijdens het productieproces en een hoog niveau tijdens de bouwfase. Zodat klanten hun investering nog meer waarderen telkens als ze hun nieuwe woning betreden.

Offerte aanvragen bij De Aanbouwspecialist

Wilt u een aanbouw laten plaatsen? We brengen graag een transparante offerte voor u uit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u het volgende van ons verwachten:

 1. Wensen bespreken tijdens een kopje koffie

  We brengen graag uw wensen, budget en planning in kaart. Zo kunnen we voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen. Dit doen we het liefst met een kopje koffie, maar telefonisch mag natuurlijk ook.

 2. Bouwtekeningen en vergunningaanvraag

  Vervolgens gaan we uw wensen vertalen en stellen wij ‘doormiddel van een configurator’ uw aanbouw samen. Als blijkt dat er vergunning moet worden aangevraagd, zetten wij dit proces in werking.

 3. Uw vrijblijvende offerte

  We hebben uw wensen verwerkt in de configurator en de werkzaamheden en disciplines verzameld. U kunt elke post terugvinden op de vrijblijvende offerte die u krijgt toegestuurd. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd.

 4. Starten maar!

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we direct. Samen met u maken we planning die aansluit op uw wensen.

 5. Bouwen

  Zodra alles geregeld is kunnen we aan de slag. We houden u, indien gewenst, constant op de hoogte van de werkzaamheden. Het blijft toch een spannend proces. Maar geloof ons, het resultaat mag er wezen.

 6. Oplevering

  Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!