Een uitbouw zijkant woning laten realiseren door De Aanbouwspecialist

De grootste troeven van een uitbouw zijkant woning? Het luxe totaalplaatje bij u aan de woning. De extra leefruimte waar u meteen van geniet. En de meerwaarde van uw woning die vanaf het eerste moment al wordt verhoogd. Ja, er zijn een hoop voordelen verbonden aan deze investering voor uw eigen woning. Kies er dan wel altijd voor om een uitbouw zijkant woning door een specialist uit de branche uit te laten voeren. Het team van De Aanbouwspecialist staat maar al te graag voor u klaar. 

Waarom een aanbouw aan huis?

U maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte met een uitbouw aan de zijkant van uw woning

Want door te kiezen voor een uitbouw zijkant woning van De Aanbouwspecialist, maakt u altijd optimaal gebruik van de ruimte die u naast uw woning heeft. En dat is wel zo handig, want dit is vaak terrein waar u op dit moment nog niet optimaal gebruik van maakt. U kunt de aanbouw bijvoorbeeld gebruiken als een plek om thuis te werken, om te studeren of te loungen met uw partner of met vrienden. Er is dus enorm veel mogelijk als het aankomt op het inrichten van de ruimte. Op het gebied van de inrichting ervan is er dus enorm veel mogelijk. Heeft u hier al een bepaald idee over?

Specifieke wensen of wilt u graag advies over de mogelijkheden?

Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een passend advies

De uitbouw wordt altijd helemaal op maat gerealiseerd

Want kiest u voor een aanbouw van De Aanbouwspecialist? Dan bent u altijd zeker van het beste en het mooiste maatwerk dat er mogelijk is. We werken namelijk enkel met materialen van de hoogste kwaliteit en leveren de uitbouw tot op de centimeter nauwkeurig op. En deze kwaliteit ziet u meteen na de realisatie ervan. Zo werken we bijvoorbeeld met luxe hout en een afwerking van bakstenen of glas. Deze opties nemen we natuurlijk uitgebreid met u door tijdens een persoonlijk gesprek. Hierdoor komt u meteen te weten wat alle mogelijkheden zijn voor uw eigen woning.

Dit zijn de voordelen van een aanbouw bij de Aanbouwspecialist

Bij De Aanbouwspecialist staan we bekend om onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn ervan overtuigd dat wij van ieder project een mooi eindresultaat kunnen maken en daarom betaalt u, met een bankgarantie, bij ons achteraf. Daarnaast kunnen wij zowel een prefab aanbouw, een aanbouw op maat en een aanbouw van hout bij u plaatsen. Door onze jarenlange ervaring in de bouw geniet u van de volgende voordelen:

Aanbouw samenstellen

Een snelle realisatie dankzij het prefab design

Aanbouwen zijn er in verschillende vormen. Zo kunt u een aanbouw traditioneel laten bouwen of doormiddel van houtskelet ‘ook wel prefab genoemd’. Kiest u voor een prefab aanbouw, dan is de realisatie enorm snel. Een prefab aanbouw kan na goedkeuring enorm snel in productie worden genomen, maar ook de installatie bij u op locatie verloopt altijd erg spoedig. Dit kan u dus aardig wat tijd besparen. En dat is wel zo handig natuurlijk.

Neem snel een keer contact op voor meer informatie

Komt u maar al te graag meer te weten over alle mogelijkheden op het gebied van het design? Of zijn er overige vragen op het gebied van de uitbouw zijkant woning? Neem in dat geval een keer contact op met de specialisten van De Aanbouwspecialist. Dit doet u door een e-mail te sturen of door een keer te bellen met een van onze specialisten. We denken erg graag met u mee en voorzien u geheel vrijblijvend van meer informatie. Hierdoor verloopt het proces van ontwerp tot aan realisatie zo vlekkeloos mogelijk en u bespaart daardoor dus ook weer aardig wat tijd.

Offerte aanvragen bij De Aanbouwspecialist

Wilt u een aanbouw laten plaatsen? We brengen graag een transparante offerte voor u uit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u het volgende van ons verwachten:

 1. Wensen bespreken tijdens een kopje koffie

  We brengen graag uw wensen, budget en planning in kaart. Zo kunnen we voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen. Dit doen we het liefst met een kopje koffie, maar telefonisch mag natuurlijk ook.

 2. Bouwtekeningen en vergunningaanvraag

  Vervolgens gaan we uw wensen vertalen en stellen wij ‘doormiddel van een configurator’ uw aanbouw samen. Als blijkt dat er vergunning moet worden aangevraagd, zetten wij dit proces in werking.

 3. Uw vrijblijvende offerte

  We hebben uw wensen verwerkt in de configurator en de werkzaamheden en disciplines verzameld. U kunt elke post terugvinden op de vrijblijvende offerte die u krijgt toegestuurd. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd.

 4. Starten maar!

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we direct. Samen met u maken we planning die aansluit op uw wensen.

 5. Bouwen

  Zodra alles geregeld is kunnen we aan de slag. We houden u, indien gewenst, constant op de hoogte van de werkzaamheden. Het blijft toch een spannend proces. Maar geloof ons, het resultaat mag er wezen.

 6. Oplevering

  Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!