Realiseer een aanbouw aan uw woning van De Aanbouwspecialist

Een aanbouw aan uw woning laat u misschien maar eens in uw leven uitvoeren. En daarom is het ook meer dan logisch dat u enkel het beste van het beste in huis wilt halen. Want naast dat u altijd wilt kunnen vertrouwen op een stevige en solide constructie, is het ook enorm belangrijk dat het design haarfijn aansluit op uw eigen smaak en de stijl van de woning. Kies daarom altijd voor maatwerk uit de collectie van De Aanbouwspecialist. Dan bent u altijd zeker van een fantastisch resultaat.

Waarom een aanbouw aan huis?

Op wat voor soort manier gaat u de ruimte van de aanbouw van uw woning gebruiken

Voordat u akkoord geeft op een aanbouw aan uw woning van De Aanbouwspecialist, is het een erg goed idee om even een keer in kaart te brengen op wat voor soort manier u de extra leefruimte graag wilt gaan gebruiken. Misschien maakt u er maar al te graag een kantoor aan huis van, een nieuwe wasruimte of een nieuw eetgedeelte. Al met al is er dus enorm veel mogelijk het gebied van het ontwerp en de toepassing van de gloednieuwe aanbouw bij u aan huis

Specifieke wensen of wilt u graag advies over de mogelijkheden?

Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een passend advies

De aanbouw kan op verschillende soorten manieren worden gerealiseerd

Neemt u gerust eens een keer een kijkje bij de door ons gerealiseerde projecten op onze website. Op deze manier krijgt u meteen een erg goed beeld op wat voor soort manier een aanbouw aan uw woning kan worden gerealiseerd. Want op het gebied van de afwerking en het gebruik van het materiaal is er enorm veel mogelijk. Heeft u daar op dit moment al bepaalde wensen en eisen voor? 

Dit zijn de voordelen van een aanbouw bij de Aanbouwspecialist

Bij De Aanbouwspecialist staan we bekend om onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn ervan overtuigd dat wij van ieder project een mooi eindresultaat kunnen maken en daarom betaalt u, met een bankgarantie, bij ons achteraf. Daarnaast kunnen wij zowel een prefab aanbouw, een aanbouw op maat en een aanbouw van hout bij u plaatsen. Door onze jarenlange ervaring in de bouw geniet u van de volgende voordelen:

Aanbouw samenstellen

In veel gevallen kunt u een aanbouw zonder vergunning realiseren

Het beste van alles? Ook voor een aanbouw zonder vergunning bent u bij De Aanbouwspecialist aan het juiste adres. Let er dan wel altijd op dat er een aantal voorwaarden verbonden zijn aan deze investering. Zo moet de aanbouw altijd achter de woning worden geplaatst, de maximale hoogte bedraagt drie meter en de maximale diepte vier meter. Voldoet het ontwerp van de aanbouw hier echter niet helemaal aan? Dan dient u in de meeste gevallen wel een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Hier vertellen we u uiteraard alles over als u de keuze maakt om een keer contact op te nemen. In een vrijblijvend gesprek komt u er alles over te weten.

Meer weten over een eigen aanbouw aan uw woning? Neem een keer contact op

Doordat er op het gebied van een aanbouw aan uw woning enorm veel mogelijk is, is het meer dan normaal dat u op dit moment door de bomen even het bos niet meer ziet. Maakt u zich hier maar geen zorgen over. Het is namelijk een erg goed idee om snel even een keer contact op te nemen. Ons team van specialisten denkt maar al te graag met u mee en weet als geen ander wat voor soort mogelijkheden er allemaal zijn. 

Offerte aanvragen bij De Aanbouwspecialist

Wilt u een aanbouw laten plaatsen? We brengen graag een transparante offerte voor u uit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u het volgende van ons verwachten:

 1. Wensen bespreken tijdens een kopje koffie

  We brengen graag uw wensen, budget en planning in kaart. Zo kunnen we voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen. Dit doen we het liefst met een kopje koffie, maar telefonisch mag natuurlijk ook.

 2. Bouwtekeningen en vergunningaanvraag

  Vervolgens gaan we uw wensen vertalen en stellen wij ‘doormiddel van een configurator’ uw aanbouw samen. Als blijkt dat er vergunning moet worden aangevraagd, zetten wij dit proces in werking.

 3. Uw vrijblijvende offerte

  We hebben uw wensen verwerkt in de configurator en de werkzaamheden en disciplines verzameld. U kunt elke post terugvinden op de vrijblijvende offerte die u krijgt toegestuurd. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd.

 4. Starten maar!

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we direct. Samen met u maken we planning die aansluit op uw wensen.

 5. Bouwen

  Zodra alles geregeld is kunnen we aan de slag. We houden u, indien gewenst, constant op de hoogte van de werkzaamheden. Het blijft toch een spannend proces. Maar geloof ons, het resultaat mag er wezen.

 6. Oplevering

  Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!