Een aanbouw aan huis van hout laten realiseren bij De Aanbouwspecialist

Het is niet zo vreemd dat een aanbouw aan huis van hout steeds vaker wordt gekozen tijdens een woningrenovatie of -verbouwing. Want naast dat het erg snel kan worden geproduceerd, is een aanbouw nog sneller te realiseren op locatie. En kiest u voor een aanbouw van hout van De Aanbouwspecialist? Dan bent u van ontwerp tot aan de realisering hier aan het juiste adres. En dat bespaart u nóg meer tijd. Het is dus de hoogste tijd om de ontwerp mogelijkheden eens een keer te bekijken.

Waarom een aanbouw aan huis?

Kies voor een prefab aanbouw aan huis van hout van De Aanbouwspecialist

Een aanbouw bij De Aanbouwspecialist kan in verschillende vormen worden geleverd. Voor ieder aanbouw project kunt u bij De Aanbouwspecialist terecht. Denk hierbij aan een prefab aanbouw, en bijvoorbeeld aan een aanbouw op maat. De meest gekozen variant is prefab. Dit betekent dat de delen waar de aanbouw uit bestaat, als een totaalpakket bij u op locatie wordt geleverd. En hierdoor is het installeren ervan binnen no-time gedaan. De aanbouw aan huis van hout kan vaak vergunningsvrij worden geplaatst als de maximale diepte vier meter bedraagt en als de aanbouw achter de woning wordt gerealiseerd. Uiteraard vertellen we u hier er graag alles over als u een keer contact opneemt.

Specifieke wensen of wilt u graag advies over de mogelijkheden?

Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een passend advies

U heeft de keuze uit een houten aanbouw in verschillende soorten uitvoeringen

Het design van de aanbouw aan huis van hout is natuurlijk erg belangrijk. Maar de constructie is natuurlijk minstens zo belangrijk. En dat begrijpen we als geen ander. Daarom staat kwaliteit tijdens het bouwen van uw aanbouw altijd centraal. We werken enkel met het beste kwaliteit hout en een constructie voor de aanbouw dat door en door getest is. Dit zorgt voor een oersterk product dat optimaal is bestand tegen de elementen van buiten. En daar plukt u dus meteen ook de vruchten van. 

Dit zijn de voordelen van een aanbouw bij de Aanbouwspecialist

Bij De Aanbouwspecialist staan we bekend om onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn ervan overtuigd dat wij van ieder project een mooi eindresultaat kunnen maken en daarom betaalt u, met een bankgarantie, bij ons achteraf. Daarnaast kunnen wij zowel een prefab aanbouw, een aanbouw op maat en een aanbouw van hout bij u plaatsen. Door onze jarenlange ervaring in de bouw geniet u van de volgende voordelen:

Aanbouw samenstellen

Meer weten over een aanbouw aan huis van hout? Neem een keer contact op

Het realiseren van een aanbouw aan huis van hout kan door het team van De Aanbouwspecialist binnen de kortste keren worden gerealiseerd. Maar het is ook meer dan normaal dat u op dit moment nog behoorlijk wat vragen heeft. We staan graag voor u klaar als u contact opneemt. Dit doet u door een e-mail te sturen of door even te bellen. We denken maar al te graag met u mee en weten, dankzij de vele succesvolle aanbouwen die we op hebben geleverd, als geen ander wat alle mogelijkheden zijn voor de beschikbare ruimte bij u in de tuin. Start u binnenkort ook met het realiseren van de aanbouw van uw dromen?

Offerte aanvragen bij De Aanbouwspecialist

Wilt u een aanbouw laten plaatsen? We brengen graag een transparante offerte voor u uit. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u het volgende van ons verwachten:

 1. Wensen bespreken tijdens een kopje koffie

  We brengen graag uw wensen, budget en planning in kaart. Zo kunnen we voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen. Dit doen we het liefst met een kopje koffie, maar telefonisch mag natuurlijk ook.

 2. Bouwtekeningen en vergunningaanvraag

  Vervolgens gaan we uw wensen vertalen en stellen wij ‘doormiddel van een configurator’ uw aanbouw samen. Als blijkt dat er vergunning moet worden aangevraagd, zetten wij dit proces in werking.

 3. Uw vrijblijvende offerte

  We hebben uw wensen verwerkt in de configurator en de werkzaamheden en disciplines verzameld. U kunt elke post terugvinden op de vrijblijvende offerte die u krijgt toegestuurd. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd.

 4. Starten maar!

  Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten we direct. Samen met u maken we planning die aansluit op uw wensen.

 5. Bouwen

  Zodra alles geregeld is kunnen we aan de slag. We houden u, indien gewenst, constant op de hoogte van de werkzaamheden. Het blijft toch een spannend proces. Maar geloof ons, het resultaat mag er wezen.

 6. Oplevering

  Wanneer uw bouwproject wordt afgerond, lopen we het samen volledig na. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!